Wat is een energiescan bij DOE?

Helaas, momenteel kunnen we geen gratis energiescans meer aanbieden. We zijn bezig om dit alsnog te kunnen realiseren, maar zijn daarbij afhankelijk van beschikbaarheid en kosten. Op het moment dat we weer gratis scans aan kunnen bieden, vermelden we dat hier op deze website.

We bieden je een gratis energiescan aan. Met deze scan krijg jij inzicht in je energieverbruik en tips voor kostenbesparende maatregelen. Denk aan rendabelere verlichting en isolatie. Op basis van je verbruiksinformatie en de energiescan (die op locatie wordt uitgevoerd), krijg je een adviesrapport dat meteen inzicht en vervolgstappen aangeeft.

Inzicht
Je krijgt inzicht in hoeveel je waarmee verbruikt. Ook zie je een vergelijking t.o.v. het gemiddelde van de branche. En uit de scan volgt een overzicht van maatregelen die je toe kunt passen. Met daarbij een indicatie van de investering, de besparing én de terugverdientijd.

Daarnaast wordt hiermee voldaan aan de informatieplicht uit de Wet Milieubeheer. Ook kijken we naar mogelijkheden om het bedrijfsgebouw of de buitenruimte aan te passen op klimaatveranderingen, zoals extreme hitte en wateroverlast.

Aanvragen
Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen tien werkdagen contact op. We plannen dan een afspraak in om de energiescan op locatie uit te voeren. Ook vragen we je dan naar het meeste recente jaarverbruik (2020 of 2019) van elektriciteit en eventueel gas.

We gaan er vanuit dat ondernemers die gebruik maken van de gratis energiescan, de energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van minder dan 5 jaar ook binnen 1 jaar uitvoeren.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Jos van Asten via 06- 13 44 70 23.


De energie- en klimaatscans worden uitgevoerd met steun vanuit het regionale project “Klimaatadaptieve Bedrijventerreinen Oost Brabant".

Maak een afspraak!

Straatnaam & Huisnr.
?

Waarom DOE?

Het wereldwijde klimaatakkoord is omgezet naar lokale doelen voor Meierijstad. En het is urgent. Want in Meierijstad moeten we over goed 8 jaar al 49% minder CO2 uitstoten. En in 2050 zelfs 95%. Daar zijn we samen verantwoordelijk voor! Alle kleine beetjes helpen en met elkaar kunnen we meer. Daarom hebben de gemeente Meierijstad, POM en Rabobank DOE opgericht. Om hiermee ondernemers in Meierijstad te helpen.

Goed voor je portemonnee

Duurzame keuzes zijn goed voor het milieu en voor de toekomst. Maar heel vaak ook gewoon goed voor je portemonnee. Maak slimme keuzes en je investeringen betalen zich terug. Sneller dan je wellicht denkt.

Goed voor het milieu

Werken om te leven of leven om te werken? We ondernemen met een missie en een doel. En bijdragen aan het milieu hoort daar ook bij.

Goed voor de volgende generatie

Ondernemen is vooruitzien, langetermijndenken. Ook verantwoording nemen hoort bij ondernemen. En dus zorgen we natuurlijk ook voor de generatie na ons.

Samen verduurzamen

Doe de gratis Energiescan

Helaas, momenteel kunnen we geen gratis energiescans meer aanbieden. We zijn bezig om dit alsnog te kunnen realiseren, maar zijn daarbij afhankelijk van beschikbaarheid en kosten. Op het moment dat we weer gratis scans aan kunnen bieden, vermelden we dat hier op deze website.

Er zijn geen addertjes onder het gras; het kost jou niets, alleen wat tijd. En het levert je inzichten en tips over de mogelijkheden bij jouw bedrijf op. Die zijn praktisch uitvoerbaar en er wordt rekening gehouden met terugverdientijd. Dus, DOE jij mee?